Ontdek de Toekomst van Leren met Jeroen Krouwels

Inspirerende lezingen over onderwijsverandering en leertechnologie

Van klassikaal naar EdTech: een revolutionaire reis

Maak kennis met Jeroen Krouwels, een visionair spreker en onderwijskundige. In de jaren ’80 studeerde hij af als onderwijskundige met een specialisatie in moderne vreemde talen. Wat volgde was een verrassende wending in zijn loopbaan. Hij werd een pionier op het gebied van ICT-onderwijs en transformeerde een traditioneel opleidingsinstituut naar een dynamisch EdTech-bedrijf. Ontdek hoe hij de opkomst van e-learning zag aankomen en de leiding nam in digitale transformatie.

Een nieuwe kijk op leren in de digitale wereld

Stap binnen in de gedachtewereld van Jeroen Krouwels, een gecertificeerde spreker met een passie voor het herdefiniëren van leren en opleiden. Met meer dan 15 jaar ervaring als gastdocent en betrokkenheid bij toonaangevende onderwijsinstellingen, deelt Jeroen zijn inzichten over hoe technologie ons leren beïnvloedt: wat we leren, waar en wanneer we leren, en hoe we leren. Laat je inspireren door zijn bevlogen verhalen en ontdek een nieuwe visie op onderwijs in een technologiegedreven wereld.

EdTech innovatie

Jeroen Krouwels is directeur en mede-eigenaar van hihaho interactive video, een baanbrekend internationaal EdTech-platform voor interactieve video’s. Ontdek hoe Jeroen en zijn team de grenzen verleggen van traditioneel lesgeven door innovatieve technologie te integreren. Vanuit zijn ervaring als EdTech-ondernemer biedt Jeroen waardevolle inzichten in de kracht van technologie en hoe dat leren en betrokkenheid kan versterken.

Samen de toekomst van leren vormgeven

Sluit je aan bij Jeroen Krouwels op een inspirerende reis naar een toekomstgericht onderwijssysteem. Als gelieerd spreker bij Speakersclub en een gewaardeerde gastdocent, brengt Jeroen zijn passie voor leren over aan divers publiek. Verken de mogelijkheden van leertechnologie in het onderwijs en ontdek hoe je samen met Jeroen een nieuwe visie kunt ontwikkelen op leren en opleiden. Laat je uitdagen om grenzen te verleggen en transformeer de manier waarop we kennis verwerven en delen.

Geef een reactie

%d