Introductie

Zingen en Zelfvertrouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Net zo verbonden als een goede zangtechniek en een goede mindset; je hebt beiden nodig om beter en vrijer te kunnen zingen.

In deze cursus leer ik je door een unieke combinatie van theorie, video’s èn persoonlijke coaching hoe je je stem beter en vrijer kunt laten klinken en hoe je je onzekerheid achter je laat wanneer je zingt. De cursus is zowel voor beginners als voor gevorderden. Voor alle stijlen: pop, musical, country, koorzang, Nederlandstalig, etc..

Het is heerlijk om te merken dat je, stapje voor stapje, meer kan en meer durft!

DE LESSEN

Er staan in totaal 12 lessen voor je klaar. Iedere week krijg je een nieuwe les aangeboden. De 1e les komt 7 dagen na de startdatum beschikbaar. Alle lessen zijn voorzien van een instructievideo, opdracht èn uitleg. 

COACHING

En elke week kun je bij mij terecht voor coaching. Alle coaching gaat in deze cursus via Whats’app. Je kunt vragen stellen en video’s naar mij sturen voor hulp en adviezen. Dat zorgt wellicht voor een kleine drempel. Maar ben je die eenmaal over, dan zul je zien dat ik je alleen maar help en steun en dat het fijn is en je er heel veel van leert. Vind je dit toch een brug te ver? Geen nood. Je doet de cursus voor jezelf. Dus jij bepaalt wat je wel en niet doet.

PROBLEMEN MET INLOGGEN?

Inloggen kun je op deze accountpagina

Als je je hebt aangemeld voor de cursus (en betaald) dan is je email adres bekend in het systeem. Je krijgt dan een welkomstmailtje met je  wachtwoord. Uiterlijk 7 dagen na de 1e van jouw startmaand krijg je toegang tot week 1 van de cursus. Raak dus niet in paniek als je de 1e dagen nog geen toegang hebt tot de lessen.

Heb je geen welkomstmail gehad? Dat kan de volgende oorzaken hebben:

– de welkomstmail staat in je spammap. Kijk daar dan even. Gevonden? Vergeet dan niet de mail als “no spam” te markeren. Anders blijft al mijn post in je spammap komen. Het helpt ook als je mijn email (nandy@mannaertmusic.nl) aan je mailcontacten toevoegt.

 – Heb je geen wachtwoord ontvangen of weet je ‘m niet meer? Geen nood. Ga naar de accountpagina. Klik op: “wachtwoord vergeten?” Je komt dan in een nieuw scherm. Vul je emailadres in. En klik op: “wachtwoord opnieuw instellen”.

Krijg je wel het inlog pop-upscherm maar wordt je mailadres niet herkend? Dan heb je bij aanmelding het verkeerde adres ingevuld. Een typefout. Neem dan contact op per mail. Dan wordt dat aangepast